Σύμφωνα με την Tuttosport η οποία διοργανώνει τη διαδικτυακή ψηφοφορία Golden Boy Web για τον καλύτερο νέο παίκτη, ο μέσος του Ολυμπιακού, Χρήστος Μουζακίτης προηγείται στην κούρσα, αφήνοντας πίσω του κούρσα κορυφαία ονόματα.
Η εφημερίδα Tuttosport η οποία διοργανώνει το διαγωνισμό για το βραβείο Golden Boy Web, έχει κάνει ένα μεγάλο αφιέρωμα για τον μέσο του Ολυμπιακού, Χρήστο Μουζακίτη.
Η αναφορά του Έλληνα ποδοσφαιριστή δεν είναι τυχαία και δεν αφορά κάποιο μεταγραφικό σενάριο.
Συγκεκριμένα, γίνεται διότι ο “Μούζα” έχει μπει στο διαγωνισμό με… σπασμένα τα φρένα και προηγείται της κούρσας με 30,1%. Κορυφαία ονόματα της ευρωπαϊκής αγοράς, όπως αυτά τον Γιλντίζ και Γκιουλέρ βρίσκονται πίσω από τον 18χρονο παίκτη. Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία έχουν συμμετάσχει μέχρι στιγμής πάνω από 200.000 άνθρωποι.
ΠΗΓΗ: sport24.gr