“Καλούμε όλους τους Κερκυραίους, μικρούς και μεγάλους, να σταθούν δίπλα μας. Να γεμίσουμε τις κερκίδες, να κάνουμε κάθε γήπεδο να δονείται από τις φωνές μας, να δείξουμε ότι η φλόγα του ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ δεν έσβησε ποτέ” αναφέρουν στο μήνυμά τους.
Αναλυτικά:
Μήνυμα των Vourligans προς όλους:
Η νέα σεζόν είναι μπροστά μας και ο Α.Ο. Κέρκυρα 1968 ετοιμάζεται να γράψει ακόμα ένα κεφάλαιο στη μεγάλη του ιστορία.
Οι Vourligans, ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε εδώ – στην κερκίδα, στην πρώτη γραμμή, με τη φωνή μας και την ψυχή μας.
Αυτή η ομάδα δεν είναι απλά μια μπάλα που κυλάει στο γήπεδο. Είναι η ιστορία του νησιού μας, η περηφάνια μας, το όνομα της Κέρκυρας που ακούστηκε σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας. Κουβαλά δεκαετίες αγώνων, θριάμβων, αλλά και δύσκολων στιγμών που μας έκαναν πιο δυνατούς.
Τώρα, επιστρέφουμε στα τοπικά γήπεδα – αλλά δεν επιστρέφουμε μόνοι. Καλούμε όλους τους Κερκυραίους, μικρούς και μεγάλους, να σταθούν δίπλα μας. Να γεμίσουμε τις κερκίδες, να κάνουμε κάθε γήπεδο να δονείται από τις φωνές μας, να δείξουμε ότι η φλόγα του ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ δεν έσβησε ποτέ.
🟥🟦 Ραντεβού στις κερκίδες!