Την Κυριακή, στο γήπεδο του Αγίου Ματθαίου θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι που, επί της ουσίας, θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή Κέρκυρας, αφού ο πρωτοπόρος ΟΦΑΜ θα υποδεχτεί τον δεύτερο Θιναλιακό.
Με τους γηπεδούχους να… βολεύονται και με την ισοπαλία και τους Οράνιε να θέλουν μόνο το διπλό για την προσπέραση.
Εξαιτίας, λοιπόν, της κρισιμότητας του ματς, η διοίκηση του Θιναλιακού ναυλώνει λεωφορείο, ούτως ώστε να διευκολύνει τη μετακίνηση των φιλάθλων του από το βορρά στο γήπεδο Αγίου Ματθαίου.
Όπως αναφέρει στην σχετική ανακοίνωσή του:
ΟΦΑΜ – ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ
5 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κέρκυρας, η ομάδα μας δοκιμάζεται εκτός έδρας απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και διεκδικητή του τίτλου του πρωταθλητη ΟΦΑΜ.
Το Σωματείο μας θα διαθέσει την Κυριακή 29 Μαρτίου λεωφορείο για την ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση των μικρών και μεγάλων φιλάθλων μας, ώστε να στηρίξουμε όλοι μαζί την ομάδα σε αυτή τη σημαντική αναμέτρηση!
Σας θέλουμε όλους δίπλα μας!
Για κρατήσεις θέσεων
Τηλ. Επικοινωνίας 6944656449
📍Συνάντηση πλατεία Δημαρχείου Αχαραβη στις 13.45






















