Η “βασίλισσα” ανακοίνωσε την παραμονή των δύο ποδοσφαιριστών και για την επόμενη σεζόν.
Αναλυτικά:
-Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Βλάσση (Τσίρο) για τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία!
Ο Τσίρος αποτέλεσε ένα από τα βασικά «γρανάζια» της περσινής επιτυχίας, δίνοντας τα μέγιστα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και συμβάλλοντας καθοριστικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΚ και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.
Πολυεργαλείο για κάθε ανάγκη της ομάδας, όποια θέση κι αν του ζητήσει ο προπονητής, ο Γιάννης απαντά πάντα με πάθος, συνέπεια και απόλυτο επαγγελματισμό. Η παρουσία του στο ρόστερ αποτελεί εγγύηση για τη σταθερότητα και τη μαχητικότητα που απαιτείται στη νέα πρόκληση.
Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ, για νέες κορυφές!
-Η Α.Ε. Λευκίμμης ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Δήμο για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.
Ο Αλέξανδρος αποτελεί γνήσιο προϊόν των ακαδημιών της ομάδας μας και είμαστε υπερήφανοι που συνεχίζει να φοράει τη φανέλα της ΑΕΛ, εκπροσωπώντας τις αξίες και τη φιλοσοφία μας εντός και εκτός γηπέδου.
Την περασμένη σεζόν πέτυχε το καθοριστικότερο γκολ της χρονιάς απέναντι στις Καρουσάδες, χαρίζοντας στην ομάδα μας μια ιστορική νίκη, που αποδείχτηκε κομβική για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Κέρκυρας, ανοίγοντας τον δρόμο για την άνοδό μας στη Γ’ Εθνική.
Αλέξανδρε, σου ευχόμαστε υγεία, δύναμη και ακόμα περισσότερες επιτυχίες με τη φανέλα της ΑΕΛ!