Απεβίωσε σε ηλικία 92 ετών ένας από τις πιο εμβληματικές μορφές της ιστορίας του Ολύμπου, ο Γιώργος Σκορδίλης.
Για το χαμό του εξέδωσε σχετική ανακοίνωση ο Ιστορικός:
Φτωχότερος ο Όλυμπος… έφυγε ο Γιώργος Σκορδίλης (Χάριστος)
Ένας από τους τελευταίους «γνήσιους» Ολύμπιους ο Γιώργος Σκορδίλης (Χάριστος) έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών (92 ετών), με την ομάδα να είναι φτωχότερη με την απώλεια μιας από τις τελευταίες εμβληματικές μορφές της Ιστορίας της.
Ο Γιώργος Σκορδίλης υπηρέτησε την ομάδα δεκαετίες, ήταν από τους ανθρώπους που συνέβαλαν ώστε να αποκτήσει δικό του γήπεδο ο Ιστορικός, αφιέρωσε εκατοντάδες ώρες δουλειάς στο γήπεδο για να ετοιμαστεί, διετέλεσε πάρα πολλές φορές μέλος των διοικήσεων της ομάδας και η αγάπη του ήταν τεράστια και αγνή, η ομάδα ήταν μεγάλο μέρος της οικογένειάς του. Ακόμα και στα 88-89 του χρόνια έβρισκε κάποιον να τον πηγαίνει στο γήπεδο να δει την αγαπημένη του ομάδα και εμείς οι νεότεροι σκύβουμε το κεφάλι σεμνά εμπρός στο μεγαλείο του Γ. Σκορδίλη.
Σύσσωμη η οικογένεια του Ολύμπου θέλει να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του… Καλό Παράδεισο να έχει.
Η εξόδιος ακολουθία έγινε Τετάρτη απόγευμα στο Κοιμητήριο της Γαρίτσας, ο Όλυμπος σαν ελάχιστο φόρο τιμής, έστειλε στεφάνι, εκπροσωπήθηκε με μέλη της διοίκησης, ενώ στο φέρετρο τοποθέτησε λάβαρο της αγαπημένης του ομάδας για να τον συντροφεύει.