Σε σημαντικές κινήσεις για τη διαμόρφωση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου προχώρησε η γυναικεία ομάδα του Φαίακα, ανακοινώνοντας την παραμονή δύο βασικών στελεχών και την προσθήκη μιας έμπειρης αθλήτριας.
Ο ΑΟ Φαίαξ Κέρκυρας συνεχίζει τον σχεδιασμό του για τη σεζόν 2026-2027, προχωρώντας σε καθοριστικές κινήσεις που ενισχύουν το δυναμικό της ομάδας. Η διοίκηση του συλλόγου έδωσε προτεραιότητα στη διατήρηση του βασικού κορμού, ανακοινώνοντας την ανανέωση της συνεργασίας της με τη Δήμητρα Τσερέπη και τη Ναυσικά Μαρία Ελίζα Ματαρώνα, ενώ παράλληλα προχώρησε στην απόκτηση της Βασιλικής Γιούπα.
Αρχικά, στο μέτωπο των ανανεώσεων, η Δήμητρα Τσερέπη θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στη θέση της πλέι μέικερ. Η έμπειρη αθλήτρια, η οποία αποτελεί βασικό γρανάζι της ομάδας, δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη για την παραμονή της, ευχόμενη μια χρονιά μακριά από τραυματισμούς. Παράλληλα, τη φανέλα του κερκυραϊκού συλλόγου θα συνεχίσει να φοράει και η Ναυσικά Μαρία Ελίζα Ματαρώνα. Η πολύπειρη δεξιά εξτρέμ, με τη μακρά πορεία της στα ελληνικά γήπεδα, αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στο αγωνιστικό κομμάτι, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτιστεί με τον σύλλογο.
Στον τομέα της μεταγραφικής ενίσχυσης, ο Φαίακας ολοκλήρωσε μια σημαντική κίνηση με την απόκτηση της Βασιλικής Γιούπα. Η ύψους 1,80 μέτρων αριστερή ίντερ αναμένεται να προσδώσει δύναμη στην περιφέρεια της ομάδας. Έχοντας αποκομίσει πλούσιες παραστάσεις από τη θητεία της σε Καστοριά, Πανόραμα και Πυλαία, η νέα αθλήτρια του συλλόγου τόνισε τον ενθουσιασμό της για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα της, στοχεύοντας σε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες. Με αυτές τις κινήσεις, ο Φαίακας Κέρκυρας δείχνει έτοιμος να παρουσιαστεί ιδιαίτερα ανταγωνιστικός στις προκλήσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ακολουθούν οι ανακοινώσεις του συλλόγου:
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ!
Ο Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας καλωσορίζει τη Βασιλική Γιούπα (1,80m – Αριστερό Ιντέρ)!
Με θητεία σε Καστοριά, Πανόραμα και Πυλαία, η Βασιλική έρχεται να δώσει δυναμικό «παρών» στην ομάδας μας.
💬 «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνίζομαι με τη φανέλα του Φαίακα. Ευχομαι μια όμορφη χρονιά, γεμάτη επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς!»
Βασιλική, καλώς όρισες! Υγεία και πολλές νίκες !
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!
Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τη Δήμητρα Τσερέπη! Η Δήμητρα, με την εμπειρία και το ταλέντο της, θα συνεχίσει να ενισχύει την ομάδα μας στη θέση της playmaker για τη σεζόν 2026-2027.
«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι και φέτος στην ομάδα του Φαίακα. Εύχομαι μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες», δήλωσε η Δήμητρα.
Καλωσορίζουμε τη Δήμητρα σε μια ακόμη γεμάτη σεζόν και της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!
Με ιδιαίτερη χαρά ο Α.Ο. Φαίακας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ναυσικά Μαρία Ελίζα Ματαρώνα!
Η έμπειρη αθλήτριά μας, με την πολυετή παρουσία και την προσφορά της στα ελληνικά γήπεδα, θα συνεχίσει να ενισχύει την ομάδα μας από τη θέση του Δεξιού Εξτρέμ.
Ευχόμαστε στη Ναυσικά μια νέα σεζόν γεμάτη υγεία, δύναμη, επιτυχίες και πολλές νίκες με τη φανέλα του Φαίακα!



























