CorfuSports.com

Banner OnlineMedia

A+ A A-

«Θρύλος» ο Θωμάς, «νιώθω πανευτυχής»!

20150720 180140

Τετραετές στον Ολυμπιακό, ο 20χρονος keeper της Κέρκυρας (που μένει ως δανεικός). ● Οι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ δηλώσεις του στο Corfusports.com και η διαδρομή... Μαντούκι- Φάληρο, με... ταχεία!

*

Είναι, πια, οριστικό, 100%... Παίκτης του Ολυμπιακού αποτελεί ο Θωμάς Τριαντάφυλλος! Διευκρίνιση : του «μεγάλου» Ολυμπιακού, του Πειραιά...

Ο 20χρονος keeper(τρίτος, τη τάξει, στο νυν ρόστερ των Φαιάκων) υπέγραψε, σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, την περασμένη Παρασκευή συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων ετών με τους Πρωταθλητές. Ενώ σήμερα, Δευτέρα (29/8) αναμενόταν να ολοκληρωθεί και το υπόλοιπο «γραφειοκρατικό» κομμάτι στα της μεταγραφής, αλλά και του... δανεισμού του, στην Κέρκυρα!

Γιατί θα παραμείνει, για ένα χρόνο, στο δυναμικό της Κέρκυρας, ο «Τριάντα». Απλά, πια, ως δανεικός...

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η διαδικασία «έτρεξε», αφού άνθρωποι των Ερυθρολεύκων είδαν τον «μικρό» - πιθανόν, στη διάρκεια της προετοιμασίας στα Τρία Πέντε Πηγάδια. «Ψήθηκαν», κατέγραψαν το όνομά του με... αστερίσκο στη λίστα των «υπό απόκτηση» και στο πλαίσιο της πολιτικής του δικτύου τους να «δένουν» ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που εντοπίζουν, ανά την ελληνική επικράτεια, τη συνέχεια, την είπαμε...

«Νιώθω πανευτυχής! Ποιος δεν θα ‘θελε να παίξει στον Ολυμπιακό;»

Η οριστικοποίηση του dealεπιβεβαιώθηκε στο Corfusports.comκαι από πλευράς των ιθυνόντων της ΠΑΕ, αλλά κι απ’ τον ίδιο τον νεαρό keeper: «Με φώναξαν την Παρασκευή το μεσημέρι και μου ανακοίνωσαν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Μέχρι τότε, δεν ήξερα τίποτα», δήλωσε κατ’ αποκλειστικότητα ο «Tριάντα» στο αθλητικό portalτης Κέρκυρας.

Δίχως να προκύψουν... προβληματισμοί στα της απάντησής του: «Δίχως δεύτερη σκέψη, είπα το “ναι”. Αμέσως!» Όπως συμπλήρωσε, «προσωπικά, δεν έχω μιλήσει με κάποιον απ’ τον Ολυμπιακό. Η πρόταση και η συνολική υπήρξε με την Κέρκυρα». Ο Τριαντάφυλλος δεν έκρυψε, στο ελάχιστο, τα αισθήματα χαράς και δικαίωσης που ένιωσε (και νιώθει) απ’ την πρώτη στιγμή που προέκυψε το ενδεχόμενο του «γάμου»: «Νιώθω πανευτυχής! Ήταν ένα όνειρο που βγαίνει αληθινό. Ποιος ποδοσφαιριστής δεν θέλει να παίξει, άλλωστε, στον Ολυμπιακό;» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Προτού σπεύσει να ευχαριστήσει «την ομάδα μου, την Κέρκυρα, τους προπονητές μου και, γενικά, όσους πίστεψαν σ’ εμένα...»

WHO IS WHΟ: Απ’ το Μαντούκι, στο Λιμάνι!

Προϊόν των υποδομών της ΠΑΕ, γεννήθηκε στις 14/9/1996 στο νησί και άρχισε την καριέρα του στον Ολυμπιακό Μαντουκιού, στον οποίο κι αγωνίστηκε έως τα 15. Το 2012 εντάχθηκε στους «μικρούς» του ΑΟ Κέρκυρα - κατ’ αρχήν, στην U15. Ανέβηκε όλα τα... σκαλιά (U17, U20), συνέχισε στην ομάδα Νέων της Κέρκυρας και το καλοκαίρι του 2015 εντάχθηκε εξ αρχής στην προετοιμασία της α’ ομάδας (υπό τις οδηγίες του keepertrainer, Χρήστου Βάσσαλου). Προτού, στις 5 Σεπτεμβρίου υπογράψει το πρώτο του (διετές) επαγγελματικό συμβόλαιο (5/9/2015). Τρίτος τερματοφύλακας πέρσι (πίσω από Κουτζαβασίλη, Αραμπατζή), πήρε μία επίσημη συμμετοχή: στην αυλαία της FootballLeague, με τον Αιγινιακό (29/5/2016, 1-3).

1403973

Photo: Σταμάτης Καταπόδης