Παρελθόν από το ρόστερ της Ομόνοιας αποτελούν οι Καρύδης, Σουέρεφ και Πανταζής, με την πρώην ομάδα τους να τους ευχαριστεί για τη συνεργασία.
Τρεις ποδοσφαιριστές που τελευταία αγωνίστηκαν με τη φανέλα της Ομόνοιας, αποτελούν πλέον, παρελθόν από αυτήν. Καθώς, οι Καρύδης, Σουέρεφ και Πανταζής (έχει ήδη ανακοινωθεί απο τους Λιαπάδες) επέλεξαν να αλλάξουν ποδοσφαιρική στέγη. Έτσι προέκυψε η λύση της συνεργασίας τους με την ομάδα, η οποία, πάντως, με ανακοίνωσή της, τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία που είχαν την τελευταία διετία.
Η ανακοίνωση
Το ΔΣ της ομάδας μας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τους παίχτες Μανώλη Καρυδη,Φίλιππα Σουερεφ και Χρήστο Πανταζη και τους ευχαριστεί για την συνεργασία μας τα τελευταία 2 χρόνια .
Καλή συνέχεια στην καινούργια τους ομάδα,πάντα επιτυχίες με υγεία!