Μπορεί να δήλωσε πως δεν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, ωστόσο, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, για τις συνθήκες στις οποίες δουλεύουν.
Η λευκή ισοπαλία απέναντι στην Κέρκυρα δεν άφησε 100% ικανοποιημένο τον τεχνικό του Αήττητου Σπάτων, Σούλη Παπαδόπουλο. Ο οποίος υποστήριξε πως μπορεί η ομάδα του να μην έχει τη βαριά φανέλα των Φαιάκων, ωστόσο, γνωρίζει την αξία των ποδοσφαιριστών και τι μπορούν να πετύχουν.
Παρόλα αυτά, πάντως, μοίρασε συγχαρητήρια καθώς όπως δήλωσε «ξέρω τις συνθήκες που δουλεύουν. Είναι μάγκες και είμαι υπερήφανος που δουλεύω μαζί τους».
Πιο συγκεκριμένα, μετά το τέλος του αγώνα, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι «σε καλύτερο αγωνιστικό χώρο και οι δύο ομάδες θα είχαν σκοράρει, ανεξάρτητα με το ποιος θα κέρδιζε αυτό το παιχνίδι ώστε να μην αδικούμε και τους ποδοσφαιριστές. Εμείς μπορεί να μην έχουμε το όνομα της Κέρκυρας, ούτε την ιστορία της, ούτε την βαριά φανέλα της και να δείχνει πως είναι επιτυχία ο βαθμός που πήραμε.
Επειδή, όμως, ξέρω την ομάδα μου θέλω να πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Αυτό το λέω με όλο τον σεβασμό που υπάρχει σε κάθε αντίπαλο. Εμείς προερχόμαστε από τρία εκτός έδρας παιχνίδια και το ένα με μια ομάδα όπως ο Άρης. Τα χάσαμε και τα τρία παιχνίδια στις λεπτομέρειες, όπως θα μπορούσε να είχε γίνει αυτό και με την Κέρκυρα στην φάση που είχε στο 93ο λεπτό.
Σήμερα το παιχνίδι πήγε στην δύναμη και ο αντίπαλος είχε σύνολο που έγινε ακόμη πιο καλό με τις αλλαγές που έκανε ο προπονητής τους. Πήγε η μπάλα και στο ψηλό παιχνίδι, αλλά και εκεί ανταποκριθήκαμε πάρα πολύ καλά. Η Κέρκυρα είχε δύο καλές φάσεις και εμείς νομίζω είχαμε τρεις και θα μπορούσε να είχαν κερδίσει και οι δύο ομάδες.
Αυτός είναι ο πρώτος βαθμός που παίρνουμε και είναι απέναντι σε μια ομάδα που έχει μοναδικό στόχο την άνοδο. Εμείς κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι με τον Αιγινιακό και έδειξε πόσο δυνατός είναι με την ισοπαλία που πήρε μέσα στον Ηρακλή. Βλέπουμε πως όλες οι ομάδες της κατηγορίας είναι ικανές και μπορούν όλες να κερδίσουν όλους. Είναι ένα πρωτάθλημα εντελώς διαφορετικό από αυτό της Super League.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου επειδή ξέρω τις συνθήκες που δουλεύουν. Είναι μάγκες και είμαι υπερήφανος που δουλεύω μαζί τους επειδή εκτός από καλοί ποδοσφαιριστές είναι και καλά παιδιά».