Ακόμη τρεις σημαντικές ανανεώσεις πραγματοποίησε ο ΠΑΟ Κορακιάνας ενόψει της επόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου.
Αφού, μετά το Νίκο Κονισπολιάτη κάτοικοι Κορακιάνας θα παραμείνουν και την επόμενη σεζόν οι Σπύρος Μεσημέρης, Ευτύχης Βλαχόπουλος και Σωτήρης Γκουτζαμάνης.
Οι ανακοινώσεις του ΠΑΟΚ
-Άλλη μια ανανέωση για την ομάδα μας που θα συνεχίσει να έχει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στις τάξεις της τον πορτιέρο ΣΩΤΗΡΗ ΓΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ .Έναν ποδοσφαιριστή που διακρίνεται για το πάθος και την αγωνιστικότητα του.
-Η ομάδα μας ανακοινώνει άλλη μια ανανέωση ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.Παικτης του Π.Α.Ο.Κ. θα παραμείνει και ο ΣΠΥΡΟΣ ΜΕΣΗΜΕΡΗΣ .
-Άλλη μια ανανέωση ανακοινώνει το σωματείο μας.Μαζι μας θα παραμείνει και ο Ευτύχιος Βλαχόπουλος για τη σεζόν 2021-2022 ένας ποδοσφαιριστής που θα βοηθήσει με την αγωνιστικότητα του