Μετά την συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή Μιχάλη Κονισπολιάτη, ο Κερκυραϊκός προχώρησε σε deals ανανέωσης με δυο ποδοσφαιριστές του περυσινού ρόστερ.
Ένα ρόστερ, που ως γνωστόν, έφερε την ομάδα στην κορυφή της Β ΕΠΣΚ και παράλληλα στην άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.
Πιο συγκεκριμένα, λοιπόν, παίκτες του Κερκυραϊκού στη νέα προσπάθεια της ομάδας στην Α ΕΠΣΚ θα είναι εκ νέου οι Γιάννης Γραικός και Κώστας Πουλημένος.
Η ανακοίνωση του Κερκυραϊκού
Δύο πρωταθλητές παραμένουν στην ομάδα
Ο ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Γιάννη Γραικό και Κώστα Πουλημένο.
Δύο ποδοσφαιριστές που συνέβαλαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στην άνοδο της ομάδας μας στην Α’ ΕΠΣ Κέρκυρας θα συνεχίσουν να αποτελούν μέλη της οικογένειας του συλλόγου.
Γιάννη και Κώστα, σας ευχόμαστε υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες με τα χρώματά μας!
Μία ομάδα • όλοι μαζί





























