Μετά από έναν χρόνο απουσίας η επιστροφή στα γήπεδα / Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής από τον αυτοοργανωμένο σύλλογο
Η ομάδα Τραβέρσο ανακοίνωσε την επιστροφή της στο τοπικό πρωτάθλημα της Κέρκυρας για 8η χρονιά, έπειτα από απουσία ενός έτους. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου, η ομάδα συνεχίζει να προωθεί το μήνυμα της αυτοοργάνωσης, διατηρώντας τον αντιφασιστικό, αντιεμπορευματικό και αλληλέγγυο χαρακτήρα της.
Όπως τονίζεται από τον σύλλογο, το εγχείρημα αντιτίθεται στη λογική του κέρδους και τους αποκλεισμούς στον αθλητισμό, προτάσσοντας την ελεύθερη συμμετοχή για ερασιτέχνες αθλητές χωρίς κριτήρια ηλικίας, εμπειρίας ή ταλέντου, καθώς και τη συλλογική λήψη αποφάσεων. Η ανακοίνωση της ομάδας καταλήγει με ανοιχτό κάλεσμα προς όσους επιθυμούν να αθληθούν, να αγωνιστούν ή να στηρίξουν την προσπάθεια, καλώντας τους να επικοινωνήσουν μέσω της επίσημης σελίδας τους στο Facebook.
Ξεκινά την προετοιμασία της στο Καρδάκι
Οι πρώτες προπονήσεις της ομάδας είναι προγραμματισμένες για τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, την Τετάρτη 2 και την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, με σημείο συνάντησης την πύλη στο Καρδάκι (Κανόνι) στις 18:30.
Όπως διευκρινίζεται στην επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου, το πρόγραμμα των πρώτων ημερών περιλαμβάνει τρέξιμο στο δάσος, με στόχο την ομαλή προσαρμογή όλων των αθλητών, και για τον λόγο αυτό ζητείται από τους συμμετέχοντες να μη φορούν ποδοσφαιρικά παπούτσια.





























