Οι βόρειοι καταγγέλλουν την διαιτησία του έμπειρου ρέφερι, την οποία χαρακτηρίζουν ως σκανδαλώδη, ενώ προσθέτουν ότι έκανε… πράγματα και θαύματα. Παράλληλα κάνουν λόγο για ξεδιάντροπη συμπεριφορά των Παξινών αλλά και του προέδρου τους.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Αχιλλέα:
Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΥΜΦΩΝ θέλει να καταγγείλει την σκανδαλωδώς απαράδεκτη διαιτησία του κου Βλάσση Θωμά στο αγώνα μεταξύ της ομάδας μας και της αμάδας των Παξών, όπου για άλλη μια φορά (όπως και πέρυσι στους Παξούς) έκανε πράγματα και θαύματα.
Εκτός του ότι ανέχονταν από το πρώτο λεπτό τα πολύ σκληρά μαρκαρίσματα εις βάρος των παικτών μας χωρίς καμία κάρτα αλλά και την ξεδιάντροπη συμπεριφορά των παικτών των Παξών οι οποίοι έβριζαν οικογένειες και σπίτια παικτών καθώς επίσης έβριζαν φιλάθλους στην εξέδρα. Το αποκορύφωμα του ρεσιτάλ διαιτησίας του κου Βλάσση ήταν η υπόδειξη ενός πέναλτι εις βάρος της ομάδας των Παξών, το οποίο ανακάλεσε ύστερα από 10 λεπτά όπου οι παίκτες των Παξών είχαν πέσει πάνω του τον έπιασαν από το λαιμό και τραβώντας του την μπλούζα και ο Πρόεδρος των Παξών κος Σαρκαβάζης εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και τον έβριζε χυδαία.
Η απόφαση αυτή πρόκειται για ξεκάθαρη αλλοίωση του αποτελέσματος του αγώνα. Αυτή είναι η πάγια τακτική της ομάδας των Παξών όταν δεν συμφωνούν με τις διαιτητικές αποφάσεις την οποία εφάρμοζαν συνήθως στην έδρα τους αλλά αφού έχει αποτέλεσμα σε διαιτητές σαν τον κο Βλάσση αποφάσισαν να την εφαρμόσουν και σε εκτός έδρα αγώνα.
Αυτές οι συμπεριφορές μπορεί να περνούν στον κο Βλάσση και σε άλλους αλλά ΟΧΙ στον ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΥΜΦΩΝ.
Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΥΜΦΩΝ ΑΠAΙΤΕΙ τον σεβασμό από ΟΛΟΥΣ και δεν θα αφήσει ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΟΣΑ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΕΊΤΑΙ.
Καλούμε την επιτροπή διαιτησίας και την ΕΠΣ Κέρκυρας να σταθούν στο ύψος τους και να ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ τέτοιες συμπεριφορές από τα Κερκυραϊκά γήπεδα.
Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας και θα προβούμε σε νόμιμες ενέργειες προς πάσα κατεύθυνση.
Υ.Γ. τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει φωτογραφικό ρεπορτάζ για την απόδειξη των λεγομένων μας.



























