Πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις της πρώτης φάσης των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ14 και Κ16.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΣΚ:
Στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος «Αναγέννηση» της ΕΠΟ, επιδιώκεται ο συντονισμός των πρωταθλημάτων υποδομών και η δημιουργία μιας ενιαίας διαδικασίας εξέλιξης και αξιολόγησης των νεαρών
ποδοσφαιριστών, με στόχο τη στελέχωση των Εθνικών Ομάδων.
Οι Μικτές Ομάδες Κ14 και Κ16 της Κέρκυρας ξεκινούν τις φετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις από την Άρτα, εκπροσωπώντας το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο στη νέα διοργάνωση
Για την ιστορία, οι Μικτές Κέρκυρας θα συμμετάσχουν φέτος στον 3ο όμιλο, όπου εκεί πλην των Αρτινών, θα αντιμετωπίσουν και τις Μικτές από ΕΠΣ Ηπείρου, Θεσπρωτίας, Καστοριάς και Πρέβεζας-Λευκάδας.
Όσο για την πρεμιέρα κόντρα στην Άρτα, αυτή είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη εκτός έδρας. Με την Κ16 να αγωνίζεται στις 2.30 το μεσημέρι και την Κ14 δυο ώρες νωρίτερα.


























