Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Κέρκυρας κατέλαβε την 3η θέση στα μετάλλια ανάμεσα σε 22 σωματεία στην 18η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης Κωπηλασίας στα Ιωάννινα.
Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Κέρκυρας εκπροσωπήθηκε με τη μεγαλύτερη αποστολή των αγώνων στην 18η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης Κωπηλασίας, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στα Ιωάννινα. Με 24 αθλητές και αθλήτριες που στελέχωσαν 8 πληρώματα, ο όμιλος κατετάγη στην 3η θέση πανελλαδικά στον πίνακα των μεταλλίων μεταξύ 22 σωματείων.
Οι επιδόσεις των αθλητών και τα αποτελέσματα των πληρωμάτων
Στην πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Ανδριάνα Λώλη και Ιωάννα Κάντα στο διπλό σκιφ. Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο έλαβαν οι Κίμων Γερόδημος και Ευάγγελος Σπυρίδων Παυλογιάννης, επίσης στο διπλό σκιφ.
Στην 4η θέση τερμάτισαν οι Αθηνά Μυρτώ Σιούλα, Καλλιόπη Ιζαμπέλλα Κάπουα, Μαρία Αικατερίνη Στραβοράβδη και Σοφία Μποζίκη (τετραπλό σκιφ). Την 5η θέση κατέλαβαν οι Ιωάννης Μάριος Τράνακας και Φώτης Κουρής (διπλό σκιφ), καθώς και οι Βασίλειος Ιάσονας Κοντζιάλης, Γεώργιος Πελάης, Δημήτριος Λαοπόδης και Άλκης Γκόγκας (τετραπλό σκιφ). Στην 6η θέση βρέθηκαν οι Άννα Μαρία Δέλλιου, Σπυριδούλα Βλαχοπούλου, Άννα Δέσποινα Ράπτη και Μαρία Ζοζεφίνα Ατσοπάρδη (τετραπλό σκιφ).
Όσον αφορά τους μικρούς τελικούς, οι Αιμιλία Ελένη Κοντού και Ουρανία Ζερβοπούλου πήραν την 3η θέση στον Τελικό Β’ (διπλό σκιφ), ενώ οι Αριστείδης Μιτσιούλης, Γεράσιμος Κορμαρής, Ιάσων Γερόδημος και Στέφανος Καρβούνης κατέλαβαν την 5η θέση στον Τελικό Β’ (τετραπλό σκιφ).
Προπονητική ομάδα και διοικητική υποστήριξη
Την καθοδήγηση των αθλητών είχε η προπονητική ομάδα με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Γκόγκα και συνεργάτες τους Αλέξανδρο Δαφνή και Άλκη Δημουλή. Στο πλευρό της ομάδας βρέθηκαν οι έφοροι του τμήματος Μπάμπης Βλάχος, Χρύσανθος Μάνδυλας και Αλέξης Κασσής.
Συγχαρητήρια από τη διοίκηση του ΝΑΟΚ
Ο Πρόεδρος Γιώργος Δημουλής και το Διοικητικό Συμβούλιο του ομίλου εξέφρασαν τα θερμά τους συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, τους προπονητές και τους εφόρους για τη συλλογική προσπάθεια, το ήθος και τις διακρίσεις που πέτυχαν.






























