Με αφορμή το φινάλε της ποδοσφαιρικής σεζόν, η ΕΠΣΚ εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση προς όλα τα σωματεία που συμμετείχαν στις διοργανώσεις της Ένωσης, ενώ ιδιαίτερη μνεία κάνει στις ομάδες που κατέκτησαν τα πρωταθλήματα σε Α και Β κατηγορία, αλλά και στη νέα κυπελλούχο του νησιού.
Αναλυτικά:
Ο Πρόεδρος και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ συγχαίρουν όλα τα σωματεία αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν ώστε να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες – απαιτήσεις της συμμετοχής τους στα τοπικά πρωταθλήματα της Ένωσης μας.
Επίσης εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους μεγάλους πρωταγωνιστές της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς στο νησί μας.
Συγχαρητήρια στην ιστορική ομάδα του ΟΦΑΜ, όπου με συνέπεια και πειθαρχεία καθ’ όλη την διάρκεια του Πρωταθλήματος, κατάκτησε την κορυφή του Πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Ευχόμαστε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στις νέες προκλήσεις της Γ’ Εθνικής. Είμαστε βέβαιοι πως η πορεία σας θα συνεχίσει να είναι ανοδική, τιμώντας τον αθλητισμό της περιοχής μας.
Παράλληλα εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στην ομάδα του Α.Ο. Κερκυραϊκού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άξια άνοδο στην Α’ Κατηγορία!
Επίσης συγχαίρουμε την ΑΕ Λευκίμμης για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Κέρκυρας «Άκης Γιούργας» 2025-2026 καθώς και για την παραμονή της στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία.
Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στις επόμενες προκλήσεις, με την ελπίδα το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο να συνεχίσει να μας χαρίζει στιγμές συγκίνησης και περηφάνιας.
























