Την Τετάρτη 3 Ιουνίου και ώρα 17:00, θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες στίβου των Δημοτικών Σχολείων Νότιας Κέρκυρας. Η αθλητική συνάντηση θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Λευκίμμης, με τους συμμετέχοντες να διεκδικούν έπαθλα, κύπελλα, μετάλλια και διπλώματα.
Το πρόγραμμα των αγωνισμάτων
Οι αγώνες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες ανάλογα με τη σχολική τάξη των μαθητών:
- Ε’ και ΣΤ’ Τάξη: Οι μαθητές των μεγαλύτερων τάξεων θα διαγωνιστούν στα αγωνίσματα των 50 μέτρων, των 1000 μέτρων, στο άλμα εις μήκος και στο VORTEX.
- Γ’ και Δ’ Τάξη: Για τους μαθητές των μικρότερων τάξεων προβλέπονται τα αγωνίσματα των 50 μέτρων, των 600 μέτρων και του VORTEX.
Δηλώσεις συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις δηλώσεις συμμετοχής τους απευθείας στο Δημοτικό Στάδιο Λευκίμμης. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης (Α.Ε.Λ.), ενώ υποστηρίζεται από τοπικές επιχειρήσεις και χορηγούς της περιοχής.





























